<link href="https://rppassets.ir2.resanehpooneh.com/fonts/fontawesome/css/all.css" rel="stylesheet"/>

 

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: با اجرای طرح کرامت در شهرستان فلاورجان از توابع استان اصفهان، دسترسی به مواد مخدر کمتر شده، انواع مواد مخدر گران شده و مردم حساسیت بیشتری نسبت به مواد مخدر و توزیع آن پیدا کرده اند.

'طرح کرامت' یکی از نمونه‌های رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر است که اجرای آن به صورت آزمایشی در شهرستان‌های فلاورجان و ملایر در استان‌های اصفهان و همدان از بهمن سال گذشته آغاز شده است.


در این طرح برنامه‌ای باعنوان توانمند سازی معلم، دانش‌آموز و خانواده در مدارس با هدف پیشگیری از تمایل به اعتیاد در کنار مساله درمان پیگیری می‌شود. برخورد با خرده‌ فروشان، پاک‌ سازی محله ها و ساماندهی معتادان متجاهر از جمله مواردی است که در این طرح در نظر گرفته شده است.


به گزارش ایرنا، علی مویدی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در فلاورجان درباره دستاوردهای این طرح، بدون اشاره به آمار افزود: بر اساس گزارش امام جمعه، فرماندار و سایر مسئولان فلاورجان، طرح کرامت با موفقیت در این شهرستان در حال اجراست.


وی با بیان اینکه پیشرفت کار در شهرستان فلاورجان در پیشگیری از اعتیاد، به نسبت خوب و رو به پیشرفت بوده است، اظهار کرد: باید با گذشت زمان و آسیب شناسی، اشکالات این طرح را بررسی و رفع کنیم.


مویدی همچنین با اشاره به اینکه 40 پاتوق توزیع مواد مخدر در شهرستان فلاورجان، متلاشی و ده ها نفر دستگیر شدند، افزود: این اقدام ها با همکاری وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و بسیج انجام شده است.


وی اظهار کرد: درباره روستای مهرنجان در شهرستان فلاورجان نیز باید گفت که وضعیت این خطه نسبت به گذشته بهتر شده و مردم آسایش بهتر و بیشتری پیدا کرده اند.


وی با بیان اینکه با اجرای طرح کرامت، فضای خوبی در روستاها و شهرهای شهرستان فلاورجان ایجاد شده است، تصریح کرد: با اینحال هنوز آلودگی و زمینه آسیب وجود دارد.


وی با تاکید بر اینکه فلاورجان، آلوده ترین شهرستان در زمینه مواد مخدر نیست، خاطرنشان کرد: استان اصفهان و شهرستان فلاورجان بر اساس نظرسنجی ها و به دلیل همکاری خوب مسئولانشان برای اجرای طرح کرامت انتخاب شدند.


قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه طرح کرامت در فلاورجان اصفهان و ملایر همدان با قوت و شدت و به صورت هدفمند در حال اجراست، گفت: این یک طرح فرهنگی و پیشگیری است که نتایج آن در کوتاه مدت قابل اندازه گیری نیست.


مویدی افزود: با اجرای این طرح، بذری کاشته شده که 10 تا 15 سال آینده می توان نتایج آن را در عرصه اجتماع برداشت کرد.


وی با تاکید بر اینکه نتیجه گیری با عجله، زهری برای این طرح است، گفت: باید با تامل، حوصله، سرمایه گذاری و فرهنگسازی در رفتار هنجارشکنان تغییر ایجاد کرد.


قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه هیچوقت شعار ندادیم که شهر را بطور کامل پاک می کنیم، گفت: این شعار بسیار دشواری است اما ما دنبال این هستیم که اعتیاد مهار و کم شود.


وی افزود: اعتیاد محصول ده ها عامل دیگر است که باید معلول های آن را بررسی کنیم.


به گفته وی، امروزه مواد مخدر صنعتی و روانگردان ها بسیار پیچیده شده و به راحتی نمی توان درباره مهار آن یا ایجاد شهر پاک اظهار نظر کرد.


وی خاطرنشان کرد: در صورتیکه ارزیابی های صورت گرفته از طرح کرامت، موثر باشد این طرح به سایر شهرستان ها نیز تعمیم می یابد.


مویدی همچنین گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر بطور مستقیم بر کمپ های ترک اعتیاد نظارت ندارد و از ناحیه وزارت بهداشت و پروتکل های مختلف در این زمینه با کمپ های غیر مجاز برخورد می شود.


وی افزود: نظارت بر کمپ های ترک اعتیاد نسبت به چهار سال گذشته بهتر شده و تخلف های آنها به حداقل رسیده است.


به گزارش ایرنا، قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر روز یکشنبه با سفر به فلاورجان و در جلسه ای با مسئولان این شهرستان به بررسی اجرای طرح کرامت پرداخت و کمیته های درمان، فرهنگی و صیانت و مقابله گزارش عملکردهای خود را ارائه کردند.


شهرستان فلاورجان با حدود 250 هزار تن جمعیت در 10 کیلومتری غرب اصفهان است.

 

 

نوشتن دیدگاه

در بیمارستان ما با بهترین کیفیت اعتیاد خود را ترک کنید پرسنل مرکز ترک اعتیاد نگین صبورانه شما را در مراحل ترک کردن این بیماری یاری می کنند.