<link href="https://rppassets.ir2.resanehpooneh.com/fonts/fontawesome/css/all.css" rel="stylesheet"/>

 

يك استاد روانشناسي گفت: در برنامه‌هاي پيشگيري بايد توجه شود با چه گروه جمعيتي مواجه هستيم، يعني برنامه پيشگيري براي پسران و دختران بايد متفاوت باشد، چرا كه تحقيقات نشان داده سير رسيدن به اعتياد در دختران بسيار شديدتر از پسران است .


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان؛ "همايش تربيت، اعتياد، علل و راهكارهاي آن" ويژه دانشجويان با محوريت دانشگاه فرهنگيان در زاهدان برگزار شد كه بيش از 70 مقاله در 14 محور با موضوعات نقش اعتياد در ارتكاب جرم، نقش نهاد دين و روحانيت در پيشگيري و درمان، نهاد خانواده و نقش آن در پيشگيري از اعتياد و... به دبيرخانه همايش واصل شده كه هئيت داوري پس از بررسي  9 مقاله را بعنوان مقاله برتر انتخاب و از آنان تقدير كرد.


دكتر بخشاني استاد روانشناسي بعنوان سخنران ويژه اين همايش گفت: مصرف مواد از ابتدا بعنوان يك رفتار بدون كنترل شناخته شده و بدون در نظر گرفتن عواقب آن چرا شروع ميشه و چرا ادامه پيدا ميكند و كليه طرح‌ها و برنامه‌ها بايد با محوريت اين دو چرا باشد .


وي با تاكيد بر اينكه به نقش والدين و ارتباط جدي بين رفتار والدين و همسالان با ايجاد نگرش مثبت بايد توجه جدي شود، گفت: در برنامه‌هاي پيشگيري بايد توجه شود با چه گروه جمعيتي مواجه هستيم، يعني برنامه پيشيگيري براي پسران و دختران بايد متفاوت باشد، تحقيقات نشان داده سير رسيدن به اعتياد در دختران خيلي بيشتر و شديدتر از پسران است .


همچنين سه پنل با موضوع مقابله، پيشگيري و درمان با حضور فرماندهان انتظامي، مديران كل و كارشناسان حوزه پيشگيري ودرمان در خصوص ارائه آخرين يافته‌هاي علمي و پژوهشي و گزارش اقدامات انجام شده برگزار شد و در پايان به سوالات حضار در مباحث مختلف پاسخ داده شد و در حاشيه اين همايش نمايشگاهي با موضوع دستاوردهاي حوزه فرهنگي و پيشگيري برپا شد.

 

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان96.11.07

 

 

نوشتن دیدگاه

در بیمارستان ما با بهترین کیفیت اعتیاد خود را ترک کنید پرسنل مرکز ترک اعتیاد نگین صبورانه شما را در مراحل ترک کردن این بیماری یاری می کنند.