ترک اعتیاد تریاک

ترک تریاک بر خلاف تصور افراد به معنای قطع مصرف یکباره تریاک نیست. اگر شما چند سال است که تریاک مصرفی می کنید، قطعا وابستگی شدید به استعمال آن پیدا کرده اید. در حقیقت ترک تریاک به صورت ناگهانی و قطع مصرف آن به یکباره عوارضی همچون تپش قلب، اسهال، درد عضلانی و در موارد شدیدتر سکته قلبی را برای شما به همراه خواهد داشت.

بنابراین به شما پیشنهاد می کنیم در صورتی که تصمیم به ترک تریاک گرفته اید، حتما تحت نظر پزشک و مشاور متخصص این کار را انجام دهید تا صدمه جبران ناپذیری به بدن خود وارد نکنید.

اولین قدم برای ترک تریاک داشتن اراده قوی و ایجاد انگیزه در کنار پزشک و مشاورین متخصص است. در این میان درمانگاه ها و مراکز بسیاری برای ترک تریاک وجود دارند که البته تعداد کمی از آن‌ها از روش های اصولی و استاندارد روز دنیا استفاده می کنند. در ادامه این مطلب به برخی از روش های ترک تریاک اشاره می کنیم، برای کسب اطلاعات تکمیلی در رابطه با اینکه ترک تریاک چند روز طول میکشد با ما همراه باشید.

ترک اعتیاد تریاک

تریاک یک از قدیمی ترین مواد مخدر است که در دسته بندی مواد مخدر افیونی قرار می گیرد. در قدیم از مواد مخدر افیونی به دلیل داشتن مورفین برای تسکین درد های فیزیکی مثل بدن درد، سردرد، درد دندان و... و همچنین به عنوان افزایش دهنده قوای جنسی از آن استفاده می شد.
ترک اعتیاد به تریاک تنها یک اراده قوی و انگیزه کافی می خواهد، مابقی موارد را کافی است فقط به دست پزشک خود بسپارید تا او برای شما انجام دهد. اولین قدم برای رهایی از این ماده ویرانگر، قطع رابطه با افرادی است که با آن ها به مصرف تریاک می پرداختید. شما در طول دوره درمان نباید در آن محل ها حضور پیدا نکنید. به علاوه تلاش کنید تا ارتباط خود را با افرادی که به شما انگیزه ترک تریاک را می دهند از جمله افرادی که خود از این بیماری رهایی پیدا کرده اند بیشتر کنید.

ترک اعتیاد تریاک 

فواید تریاک

مصرف تریاک در افراد باعث به وجود آمدن حس شادی موقت می شود، در نتیجه افراد پس از یک بار مصرف، برای اینکه بتوانند این احساس را دوباره تجبه کنند دست به مصرف مداوم این ماده می زنند. در کشور ما تریاک یکی از رایج ترین مواد مخدر بین مردم است.
استفاده مداوم از این ماده باعث بوجود آمدن بیماری هایی از جمله فشار خون، اختلالات تنفسی، سوء تغذیه، مشکلات قلبی و ... در فرد مصرف کننده است. یکی از مهم‌ترین فواید ترک تریاک، از بین بردن علائم مصرف در فرد است؛ البته توجه داشته باشید که از بین بردن این علائم با توجه به دوره ی اعتیاد افراد متفاوت خواهد بود. هرچه دوره اعتیاد فرد به تریاک کمتر باشد مشکلات جسمی که در وی به وجود آمده نیز کمتر خواهد بود و امکان بازگشت بدن به حالت کاملا عادی بیشتر خواهد بود.
توجه داشته باشید که ترک اعتیاد تریاک باید به صورت کم و با سرعت آهسته صورت بگیرد، چرا که ترک یکباره به خصوص بدون نظر پزشک ممکن است باعث سکته قلبی در فرد معتاد شود. برای اینکه بتوانید به بدن سالم خود باز گردید باید سختی های دوران ترک و علائم خماری ترک تریاک را نیز بشناسید و انتظار مقابله با آن ها را داشته باشید.
در این مقاله موضوع اصلی بحث ما در رابطه با روش های ترک اعتیاد تریاک است، پس مستقیما به سراغ روش های ترک کردن این ماده مخدر می رویم.

درمان اعتیاد به تریاک

در این مقاله ما تمام روش های درمان اعتیاد به تریاک توضیح می دهیم پس تا آخر با ما همراه باشید. از جمله روش های درمانی ترک می توان به این راه ها اشاره کرد:
• ترک تریاک با مصرف دارو
• تریاک سم زدایی به روش UROD
• درمان اعتیاد به تریاک به روش سنتی
• درمان اعتیاد به تریاک به روش یابویی
• و درمان اعتیاد به تریاک با بستری شدن در مراکز یا کلینیک ترک اعتیاد
با توجه به روش‌های درمانی مطرح شده برای ترک اعتیاد به تریاک و بررسی تمام نکات مثبت و منفی هر کدام، ما روش آخر یعنی بستری شدن در مراکز معتبر ترک اعتیاد تریاک را به شما توصیه می کنیم، زیرا در این روش پزشکان و مشاورها همیشه در دسترس هستند تا در صورت بروز هر مشکلی، به شما کمک کنند.

درمان اعتیاد به تریاک 

داروی ترک اعتیاد تریاک

داروی ترک اعتیاد تریاک اولین روشی است که از طرف افراد مختلف به فرد بیمار پیشنهاد می شود و انواع گوناگونی دارد. بسیاری از افراد داروی متادون را پیشنهاد می کنند اما باید بدانید متادون خود سبب ایجاد وابستگی به این دارو می شود. اگر داروهای ترک تریاک را بی رویه و بدون نسخه پزشک مصرف کنید، مشکلاتی که ایجاد می کند از مصرف خود تریاک بیشتر می شود و خود را از چاله به چاه خواهید انداخت.
متادون به اشتباه در بین افراد به یک ماده جایگزین برای تریاک درآمده است که این موضوع کاملا اشتباه است. تنها فایده ای که شربت یا قرص متادون برای مصرف کنندگان تریاک دارد این است که اگر تا امروز فرد معتاد تزریق می کرده و دچار هپاتیت ب شده است، امروز به راحتی متادون می خورد و حداقل ایدز نمی گیرد!!

مرکز ترک اعتیاد

مراکز درمانی علاوه بر بخشیدن سلامت کامل به جسم فرد بیمار و انجام مراقبت های لازم و انجام چکاب های لازم برای بخشیدن سلامتی جسمی به فرد معتاد لازم است تا از متخصان خبره و کاربلدی در کادر پزشکان خود بهره مند باشند. اما علاوه بر جسم فرد بیمار، بخش دیگری که مواد مخدر درگیر می کند ذهن هر فرد است. مواد مخدر بخش های مختلفی از مغز و سلول های آن را درگیر و یا تخریب می کند. بنابراین به طور قطع اگر همزمان با ترک و پاکسازی جسم از مواد مخدر ذهن فرد بیمار نیز مورد بررسی، روان درمانی و پاکسازی قرار نگیرد امکان بازگشت فرد بیمار به اعتیاد پس از ترک محتمل خواهد بود. کلینیک ترک اعتیاد نگین در اصفهان یکی از معتبرترین مجموعه های ترک اعتیاد است. از دلایل اصلی معتبر بودن این مجموعه نیز می توان به رسیدگی های به جا و صحیح درمانی، چکاب های به موقع و اعتقاد بر انجام خدمات روان درمانی در کنار درمان های جسمانی اشاره کرد. این کلینیک در راستا ارائه بهترین خدمات ترک اعتیاد مجرب ترین روانشناسان و روانپزشکان را در خدمت دارد تا مرحله به مرحله تا پایان پاکسازی بدن بیمار از مواد مخدر ذهن فرد معتاد را نیز از هرگونه آسیب پاک کنند. بنابراین انتخاب یک مرکز ترک اعتیاد معتبر از اهمیت بسیار بالایی در داشتن یک دوره درمان موفقیت آمیز و ماندگار برخوردار است. متخصصان کلینیک ترک اعتیاد نگین در خدمت شما هستند تا بهترین خدمات را به شما ارائه دهند.  

ترک اعتیاد تریاک در منزل

اعتیاد به تریاک از جمله معضلاتی است که جامعه زیادی از مردم دست به گریبان با آن هستند و افراد در وهله اول به دنبال روش هایی برای ترک اعتیاد تریاک در منزل هستند زیرا اطلاعات کافی از عوارض این کار ندارند و فکر می کنند چون به راحتی در دام اعتیاد افتاده اند، به راحتی و در خانه هم می توانند از آن خلاص شوند.
اعتیاد به تریاک منجر به عوارضی همچون افت هوشیاری، کاهش تنفس، خارش و انقباض مردک ها را به همراه خواهد داشت پس ترک ناگهانی این ماده بدون زیر نظر بودن پزشک متخصص، سکته مغزی و قلبی را در پی دارد.

اعتیاد به تریاک با توجه به آنچه مطرح شد بسیار مهم است و اعتیاد به تریاک نیازمند کادر درمان متخصص، حضور متخصص روانشناسی ترک اعتیاد، تجهیزات پزشکی پیشرفته، تجربه کافی در زمینه ترک اعتیاد، استفاده از جدیدترین متد ترک تریاک و ... است.ترک اعتیاد تریاک

روش های ترک اعتیاد تریاک

  • سم زدایی به روش UROD: جدید ترین راه برای ترک تریاک، روش سم زدایی به روش UROD است. در این روش از داروی آنتاگونیست به مقدار زیادی استفاده می شود. اغلب معتادان توانایی تحمل درد خماری در این مرحله را ندارند، به همین علت در حین روند درمان بیهوش می شوند تا درد کمتری بکشند.
  • ترک کردن تریاک به روش سنتی: در این روش شخص معتاد روز به روز مصرف خود را پایین آورده تا کم کم در طول زمان آنرا به صفر برساند؛ این روش مرسوم ترین روش ترک تریاک در بین افراد درگیر به تریاک است.
  • ترک تریاک (ناگهانی): در این روش فرد بدون هیچ جایگزینی و هیچ کمکی ناگهان تریک را ترک می کند؛ به این روش روش یابویی نیز می گویند.
  • بستری در مرکز بستری ترک اعتیاد: در این روش بیمار در مراکز بستری ترک اعتیاد بستری شده و همه مراحل ترک زیر نظر پزشک معالج است. همچنین در صورت نیاز به عوامل پزشکی، پرستاری، روانکاوی به همه به راحتی دسترسی دارد. از طرفی چون در یک محیط حفاظت شده بستری است، خود به خود دسترسی فرد به ماده مخدر کمتر می شود. همچنین اگر فرد معتاد به قرص یا داروی خاصی احتیاج پیدا کرد، همه این داروها در بیمارستان در دسترس است.
  • ترک اعتیاد تریاک در خانه با بوپرنورفین یا ب2: ترک کردن با این روش درد و خماری را تا حد زیادی کاهش می دهد و احتمال بازگشت به اعتیاد در ابن روش بسیار کم است.

 12 روز خماری شدید در ترک اعتیاد تریاک

در 12 روز اول فردی که ترک کرده از لحاظ روحی و جسمی در شرایط بسیار سختی قرار دارد. در واقع بیشتر افراد برای جلوگیری از حالت خماری مجددا دست به مصرف می زنند تا به یک حالت تعادل جسمی و فکری پایداری دست پیدا کنند. ولی با گذشتن از این دوره و تحمل دردها و سختی های روحی و جسمی، فرد می تواند دوباره به زندگی خود بازگردد و آن را از نو بسازد.

علائم خماری یا عوارض ترک اعتیاد تریاک

  • حمله های هیجانی و ترسیدن

  • ناخوشی و بی قرار بودن و احساس ناامنی
  • شکاک بودن
  • ناامیدی و افسردگی
  • سرما و لرزش بدن در اثر سرما با وجود گرم بودن محیط
  • عطسه، آبریزش بینی و آب ریزی چشم
  • اسهال و استفراغ
  • مشکلات عروقی
  • بی حوصله بودن، خستگی
  • بی خوابی یا بد خوابی

علائم خماری یا عوارض ترک اعتیاد تریاک 

راه های مقابله با خماری ترک اعتیاد تریاک

1- مراجعه به پزشک در صورت لزوم

بسیاری از معتادان برای درمان و سم زدایی باید به مراكز درمانی مراجعه کنند. در اصل برای بعضی از ما ترک اعتیاد تریاک باید زیر نظر پزشک متخصص باشد. کاهش دادن یا قطع کردن ناگهانی مصرف تریاک می تواند خطرناک باشد و به شوک، حملات قلبی یا غش کردن منجر شود. بدن معتادان مزمن تریاک و مورفین داخل آن مقاومت نشان می دهد و از نظر جسمی به شدت به آن نیاز دارد. بسیاری از افراد غیر متخصص که دچار این مشکل هستند، برای پیشگیری از بروز مشکلات جدید باید از افراد متخصص و کاردان کمک بگیرند. اما هنوز هم مهم‌ترین عامل در ترک اعتیاد اراده و شهامت برای رهایی است. ولی اگر این کار عاقلانه انجام شود بسیار بهتر است و حداقل سودی که برای آن شخص دارد این است که از بروز حوادث بد تر جلو گیری می کند.

2- از چرخه ی مرگ در اعتیاد به تریاک بیرون بپر!

چرخه مرگ از مصرف اول شروع می شود؛ سپس دفعات بعد برای لذت بیشتر، بعد از آن مصرف بیشتر برای دستیابی به حالت اولیه و در پایان عادت کردن به تریاک کشیدن و گرفتار شدن در دام اعتیاد و ادامه دادن این چرخه.

3- خماری ترک اعتیاد به تریاک قرار نیست تا ابد طول بکشد!

به یاد داشته باشید که خماری هر چقدر هم شدید باشد یک درد گذاراست، ولی نکته ای که مد نظر ماست و قصد گفتن آن را داریم این است که، شما یک شبه معتاد نشده اید که بخواهید یک شبه پرونده اعتیاد خود را ببندید؛ پس به یاد داشه باشید که ترک اعتیاد یک عمل زمان بر است، حوصله به خرج دهید و عجله نکنید، هرگاه خسته شدید به پایان خوب آن فکر کنید.

4- به سراغ مکان ها و دوست هایی که شما را یاد دوران مصرف می روند، نروید!!

در زمان خماری شما باید همیشه به یاد داشته باشید که از هرچیزی که شما را به یاد دوران مصرف می اندازد دوری کنید، زیرا ممکن است باعث از بین رفتن پاکی شما از تریاک شود. پس از دوست ها، مکان ها، وسایل و در کل هر چیزی که شما به یاد دوران مصرف بیندازد دوری کنید.

5- با بیماری اعتیاد به تریاک بجنگید.

بیماری اعتیاد یک بیماری حیله گر و زرنگ است و از آنجایی که در روح و جسم شما خانه دارد شما را خوب می شناسد پس بهترین کار این است که فقط و فقط روی یک موضوع تمرکز کنید : "ترک اعتیاد". باقی موضوعات را فراموش کنید، پس از ترک وقت زیادی برای فکر کردن به باقی مسائل دارید.
شاید با خود بگویید که این مورد اصلا شامل حال من نمی شود، ولی فقط کافی است که با افرادی که بعد از مدتی پاکی دوباره به چنگال اعتیاد گرفتار شدند صحبت کنید تا بفهمید که دقیقا از جایی که فکرش را نخواهید کرد ضربه می خورید.

ترک اعتیاد تریاک

جلوگیری از لغزش بعد از ترک اعتیاد تریاک

  • شرایط زندگی خود را در دست بگیرید و نگذارید که شرایط شما را به سمت مصرف دوبار هل دهند.
  • با افراد جدیدی که قبلا مسیر تریاک را ترک کرده اند صحبت کنید و از آن‌ها مشاوره بگیرید.
  • با افرادی که در گذشته با آن‌ها مواد مصرف می کردید، روابط خود را قطع کرده یا تا حد امکان محدود کنید.
  • از مکان ها و موقعیت هایی که شما را به یاد تریاک می اندازد دوری کنید.
  • در زمان برخورد با مشکلات و بالا رفتن استرس راه دیگری به جز مصرف مواد مخدر پیدا کنید.
  • در صورت شعله ور شدن تمایل‌تان به مصرف، ریشه یابی کنید و ببینید این موضوع از کجا نشات می گیرد.
  • مدام به خودتان یادآوری کنید که دلایل ترک کردن‌تان چه بوده است تا تحملش برای‌تان راحت تر شود.
  • تمام مواردی که مربوط به مصرف مواد و یادگار آن دوران بوده است را دور بریزید.
  • از مشورت کردن با افراد متخصص غافل نشوید.
  • خودتان را گول نزنید و سعی نکنید که اعتیاد به تریاک را با مصرف یک مواد مخدر دیگر جبران کنید.
  • به یاد داشته باشید که هیچ گاه دیر نیست، پس برای قدم برداشتن به سمت بهبودی و سلامتی از همین الان اقدام کنید. زندگی ارزشمند خود را با اعتیاد به سمت تباهی نکشید. شما یک بار بیشتر زنده نیستید پس بجای تباه کردن این موقعیت، از این فرصت نهایت استفاده را ببرید.

جلوگیری از لغزش بعد از ترک اعتیاد تریاک  

علائم ترک اعتیاد تریاک

مصرف تریاک فرد را از لحاظ روحی و جسمی به خود وابسته می کند. این وابستگی به حدی پیش می رود که فرد در صورت عدم مصرف در کوچکترین حرکات خود در زندگی روزمره دچار مشکل می شود. همین وابستگی باعث شده تا فرد هنگام ترک دچار عوارض جانبی مختلفی شود؛ زیرا مغز و قلب فرد بیمار توسط تریاک کنترل می شود و باید آنها را عادت داد تا دوباره همانند قبل بدون رسیدن تریاک به بدن، کار کند. این عوارض در مراحل سم زدایی عادی است، ولی باید فرد تحت نظر پزشک باشد تا در صورت شدیدتر شدن علائم یا بروز عوارض غیر طبیعی پزشک هر چه سریع تر وارد عمل شود.
علائم ترک اعتیاد تریاک عبارتند از:
• ریزش اشک شدید
• درد عضلانی
• تعریق
• بی‌خوابی
• حالت تهوع
• دل درد و دل پیچه

ترک مواد مخدر تریاک

بر اساس گزارش هایی که سازمان مبارزه با مواد مخدر اعلام کرده، 65 درصد مصرف مواد مخدر را تریاک و مشتقات آن تشکیل می دهد. این مخدر رتبه اول را در ایران دارد. ترک ماده مخدر تریاک باعث بروز علائم ناخوشایند و ناراحت کننده ای برای فرد می شود. ترک تریاک باید تحت نظر پزشک و به صورت قدم به قدم پیش برود و نباید به صورت ناگهانی آن را ترک کرد. افراد در هنگام ترک مواد مخدر باید از مواد غذایی مفید و مغذی استفاده کنند. استفاده از لبنیات و شیر برای ترک اعتیاد به همراه سبزیجات و میوه جات در کنار مغزیجات می تواند انرژی از دست رفته فرد معتاد را تامین نماید.

 ترک مواد مخدر تریاک 

چرا تریاک ماده مخدر است و باید ترک شود؟

مخدر تریاک با داشتن مواد مخدر خطرناک باعث مختل کردن کارکرد مغز شده و کنترل آن را به دست می گیرد. مواد قلیایی ناشی از ورود تریاک به بدن، تا 48 ساعت در بدن شخص مانده و باعث تخریب سیستم دفاعی و بروز خسارت های جبران ناپذیری بر روی آن می شود. تاثیرات تریاک و ایجاد حال خوب و حس آرامش کاذب فقط 3 الی 4 ساعت باقی می ماند اما بعد از رفتن این تاثیرات، اثرات مخرب خود را همچنان روی بدن می گذارد.

طریقه مصرف قرص b2 برای ترک تریاک

قرصی به نام بوپرنورفین (Bupernorphine) وجود دارد که به اختصار B2 نیز نامیده می شود. این قرص یک نوع مسکن بسیار قوی است که برای ترک اعتیاد از آن استفاده می شود البته احتمال وابستگی در این دارو بسیار بالا است. این دارو همچون متادون برای درمان اعتیاد در کلینیک های ترک اعتیاد مورد استفاده قرار می گیرد. مصرف این دارو برای ترک تریاک باید محتاطانه و با مجوز و طبق دزهای مشخص شده توسط پزشک انجام پذیرد. چرا که اگر بیشتر از حد معقول مصرف شود خود اعتیاد آور است و اعتیادی همچون اعتیاد به مورفین، متادون، هروئین و امثالهم به همراه خواهد داشت. این دارو علاوه بر ترک اعتیاد برای تسکین دردهای بسیار شدید و بعد از عمل ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

طریقه مصرف قرص b2 برای ترک تریاک 

ترک تریاک چند روز طول میکشد

مدت زمان لازم برای ترک تریاک برای هر فرد متفاوت است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. این عوامل شامل میزان مصرف قبلی، سابقه اعتیاد، حالت سلامت عمومی، و نحوه مداخله و درمان می‌شوند، بنابراین مشخص کردن یک مدت زمان دقیق برای ترک تریاک ممکن نیست. درخصوص مدت زمان ترک تریاک، برخی افراد ممکن است در مدت چند هفته یا چند ماه بهبود یابند، در حالی که برخی دیگر ممکن است نیاز به مدت زمان بیشتری داشته باشند، ولی به طور کل این روند برای اکثر افراد در شرایط طبیعی حدودا 60 روز است. این فرآیند همواره با چالش‌ها و نیازهایی همچون علائم ترک، مشکلات روانی و تغییر در عادات زندگی همراه است. درمان ترک تریاک معمولا تحت نظارت تیم متخصص از پزشکان، روانشناسان و متخصصان اعتیاد قرار می‌گیرد. افراد ممکن است از درمان‌های مختلفی مانند درمان با متادون، بوپرنورفین، یا درمان‌های روانشناسی بهره ببرند. به طور کلی درک مفهوم ترک تریاک به عنوان یک فرآیند زمان‌بر که نیاز به صبر و تعهد دارد، مهم است، همچنین همیشه توصیه می‌شود که ترک تریاک تحت نظارت و مشاوره حرفه‌ای انجام شود تا افراد بتوانند به بهترین شکل ممکن این فرآیند را طی کنند.

ترک تریاک چند روز طول میکشد

فواید ترک اعتیاد تریاک

حذف مواد مخدر و مواد شیمایی از بدن نه تنها برای سلامتی بهتر است، بلکه از نظر روانی نیز بسیار مفید است. فرآیند ترک مواد مخدری چون تریاک به شما کمک می کند تا به طور واضح تر و دقیق تر فکر کنید و چالش های زندگی را با ذهنی روشن تر انجام دهید. هنگامی که بدن شما به طور کامل از تریاک پاک می شود، بدن شما به آرامی شروع به بهبود می کند. مواد های اعتیاد آور تاثیر بسیار بدی بر بدن می گذارند و حذف آن ها از بدن باعث بهبود عملکرد بدن و دوام عمر می شود. پس از ترک هر ماده مخدری چون تریاک فرد بهبود یافته اشتهای خود را به دست می آورد و ظاهری آراسته پیدا می کند. حال که با فواید ترک اعتیاد به تریاک آشنا شدید، با روحیه قوی و عزمی استوار از شر این بلای خانمان سوز راحت شوید. برای مشاوره و دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های درج شده در سایت نگین با مشاوران متخصص آن در تماس باشید تا راهنمایی شوید.

 

دیدگاه‌ها  
+5
مطلب خوبی بود
+2
خوب بود
+2
ممنون از موضاعات بیساری آرام کننده ای که برای کسانی که ب دام مخفوف اعتیاد گرفتار شدند
ممنون از تمام زحمات
+2
سلام . برای ترک اعتیاد به خوردن تریاک زمان بستری چند روزه و شخصی که بیمه ندارد چقدر باید هزینه پرداخت کند
+1
داداش هزینه ترک چند هست؟
چقدر طول میکشه تا توی موسسه تون کامل ترک کنیم؟
+4
شوهر من 15 ساله تریاک مصرف میکنه بازهم میشه توی مرکزتون بستری شه؟
+1
سلام عليكم
من الان برای ترک متادون میخورم میتونم بازم ترک کنم؟
من الان توی خونه دارم ترک میکنم و تبم پایین نیومده باید چکار کنم؟
-1
بیهوشی کامل توی روش UROD که گفتین ضرری به طرف نمیرسونه؟
مرسی از مطلبتون. من الان بار سوممه که میخوام ترک کنم باید چجوری بیام کمپتون؟
+2
فقط میگم خیر نبینه باعث و بانیش
اتاقای ترکتون چجوریه اتاق اختصاصی هم دارین؟
برا ترک یابویی 3 روز نکشیم اوکی میشه
+2
سلام می شه بگین روش کم کردن علائم خماری ترک تریاک چیه؟
سلام و رو زبه خیر.
بهترین روش علائم خماری تریاک، مراجعه به مراکز و کلینیک‌های ترک اعتیاد است. اما اگر ترجیح شما ترک تریاک در خانه باشد، می‌توانید با مشورت پزشک از روش‌های درمانی دارویی و تغییر سبک زندگی استفاده کنید. متخصصان ما در کلینیک ترک اعتیاد نگین می توانند به شما کمک کنند تا علائم خماری و درد ترک را قابل تحمل تر کنید.
-3
سلام ببخشید هزینه ترک تریاک با آمپول چند هستش بعد بدون درد وخماری هستش چون کشاورزی دارم عزیز لطفا جواب بدیدی خواهش میکنم. چون. میخوام واقعا بیام خسته شدم
به نقل از محمد:
سلام ببخشید هزینه ترک تریاک با آمپول چند هستش بعد بدون درد وخماری هستش چون کشاورزی دارم عزیز لطفا جواب بدیدی خواهش میکنم. چون. میخوام واقعا بیام خسته شدم

سلام
چقدر عالی که تصمیم نهایی گرفتید برای ترک کردن
ولی در ابتدا باید دقیق معاینه شوید. در صورتی که در اصفهان هستید همکاران ما در کلینیک نگین اماده ی خدمت رسانی به شما هستند.
من روز 4 ترکم با بی 2 تا اینجا همچی خوب پیش رفت با نظر دکتر خدا کمکم کنه رها شم از شرش. ولی اصلا ترس نداشت
به نقل از سحر:
من روز 4 ترکم با بی 2 تا اینجا همچی خوب پیش رفت با نظر دکتر خدا کمکم کنه رها شم از شرش. ولی اصلا ترس نداشت

سلام دوست عزیز من، بسیار خوشحالیم که تصمیم به ترک گرفته اید، امیدواریم هر چه سریع تر از شر این بیماری خلاص شوید.
با سلام و درود من از بیست سالگی مصرف تریاک شروع کردم و الان سی و پنج سالمه.. ب عبارتی 15 سال مدام و هر روز مصرف میکردم تو دوران مصرف اصلا تصورشم نمیتونستم بکنم که یک روز بدون مصرف تریاک بتونم سر کنم بهترین دوران جوونیم و زندگیمو با تریاک گذروندم واین اصلا برام خوشایند نیست در نهایت بعد از 15 سال مصرف تصمیم گرفتم ترک کنم اونم فقط با 60 سیسی شربت متادون.. راحت نبود بارها تو دوره ترک وسوسه شدم مصرف کنم ولی من برای خودم هدفی داشتم و همین منو از مصرف دوباره منع میکرد. و در اخر الان 4ماهه بدون هیچ ماده مخدری ب زندگی برگشتم
سلام همدردای خودم من الان روز 14همم هست و ترکمم یهویی بودبدون مصرف هیچ قرصی چون نمیخاستم ی شخصی باشم ک اعتیاد داره و هرروز بدون مواد نتونه جایی بره بدون هیچ مصرفی قهوه یا چیزی تازه در کنارش سیگارم گذاشتم‌کنار فقط ی اراده میخاد راسی برای خابتم کار کنین باعث میشه حواستون پرت شه و دوش اب سرد مرسی امیدوارم هممون روزای بهتریو سپری کنیم
نوشتن دیدگاه

سوالات متداول - ترک تریاک

آیا داروهای حاوی تریاک خطرناک هستند؟

از داروهایی که از تریاک گرفته می شوند برای مواردی مانند درد شدید یا اسهال استفاده می شود. این داروها جز گروه داروهای مخدر به حساب می آیند و اگر به مدت طولانی مورد استفاده قرار گیرند باعث وابستگی جسمی و روحی در فرد می شوند و ترک ناگهانی آن ها باعث عوارض جانبی ترک می شود.

اثرات جانبی استفاده از تریاک چیست؟

- تنفس ضعیف یا کم عمق

- احساس سبکی بیش از حد مانند بیهوشی

- قند خون پایین

- سردرد

- گرسنگی

- تعریق

- تحریک پذیری

- سرگیجه

- ضربان قلب سریع

- احساس اضطراب

- لرزش

اثر تریاک بر پوست چیست؟

استفاده از تریاک اغلب باعث برافروختگی صورت می شود، اما عوارض جانبی جدی پوستی مانند کهیر و خارش نیز شایع است و گاهی مصرف تریاک باعث به وجود آمدن تاول می شود.

 

در بیمارستان ما با بهترین کیفیت اعتیاد خود را ترک کنید پرسنل مرکز ترک اعتیاد نگین صبورانه شما را در مراحل ترک کردن این بیماری یاری می کنند.