آمپول تقویتی جز مکمل هایی است که برای ترک اعتیاد مورد استفاده قرار می گیرد. افرادی که دچار بیماری اعتیاد هستند و برای ترک اقدام نموده اند، بایستی از نظر روحی و جسمی حمایت شوند. مراکز مجازی هستند که افراد می توانند به آنجا مراجعه کنند و زیر نظر پزشک و افرادی که تجربه این کار را دارند اقدام به ترک نمایند. اعتیاد یک بیماری روحی و روانی است که جسم و روح بیمار را تحلیل می برد. فرد معتاد باید برای بازیابی قوای جسمی و روحی خود هم به حمایت های خانواده و اطرافیان نیاز دارد و هم به دارو های تقویتی که برای احیای قوای جسمی مورد استفاده قرار می گیرند. هر آمپول تقویتی مکانیسم اثر متفاوتی بر بدن دارد و حتی ممکن است عوارض جانبی نیز داشته باشد به همین خاطر بایستی درباره فواید و تفاوت آمپول های تقویتی اطلاعات کافی داشته باشید. آمپول های تقویتی انواع مختلفی دارند، آمپول نالوکسان و نوروبیون از آمپول های تقویتی برای ترک اعتیاد هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آپچول های تقویتی برای ترک اعتیاد با شماره های کلینیک ترک اعتیاد نگین تماس حاصل نمایید.
آمپول تقویتی برای ترک اعتیاد بدون تجویز پزشک ممنوع
تمام دارو ها در کنار مزایای که دارند ممکن است عوارض جانبی نیز داشته باشند به همین جهت هیچ گاه توصیه نمی شود بدون تجویز پزشک و به صورت خودسرانه اقدام به مصرف دارو نمایید. حتی اگر این دارو مکمل تقویتی باشد. تشخیص روش درمان و تجویز دارو تنها توسط پزشک متخصص امکان پذیر است. ممکن است افراد با توجه به شدت اعتیاد، نوع مواد و وضعیت روحی و جسمی نیاز به دارو ها و آمپول های تقویتی متفاوت داشته باشند. حتی ممکن است برخی از افرادی که اعتیاد دارند و وضعیت حادتری را نسبت به دیگران تجربه می کنند، نیاز به بستری در کلینیک ترک اعتیاد داشته باشند. برخی از افراد نیز با درمان های سرپایی میتوانند مشکل خود را حل کنند؛ بنابراین در کنار انگیزه کافی، استفاده از مشاوره متخصصان، مصرف دارو و آمپول های تقویتی برای ترک اعتیاد ضروری است. برخی از آمپول های تقویتی به خاطر این که موجب بازگشت قوای از دست رفته فرد معتاد میشوند در درمان سم زدایی مورد استفاده قرار می گیرند و اگر تجویز آن ها توسط پزشک متخصص انجام شود تأثیر به سزایی در پیشبرد پروسه درمان خواهد داشت؛ بنابراین دقت داشته باشید که این دارو ها چه به صورت خوراکی چه تزریقی، اگرچه به روند درمان کمک می کنند، اما ممکن است عوارض نیز داشته باشند. البته توجه داشته باشید که پیشگیری از اعتیاد همیشه بهتر از ترک آن استو.
عوارض مصرف آمپول نالوکسان
از انواع مختلف آمپول های تقویتی که برای ترک اعتیاد مورد استفاده قرار می گیرند آمپول نالوکسان است. البته این دارو به صورت قرص نیز در بازار موجود است. در اصل از آمپول نالوکسان برای درمان افرادی استفاده میشود که بیش از حد مواد مصرف کرده اند و یا به اصطلاح اوردوز کرده اند. عملکرد این دارو به گونه ای است که از تأثیر مواد مخدر بر روی گیرنده های مغز جلوگیری می کند. افرادی که به موادی مانند هیدروکودون، هروئین، هیدرومورفون، مورفین، کارفنتانیل، اکسیکدون، بوپرونورفین، متادون، هیدوکودون و یا فنتانیل اعتیاد داشته اند، می توانند از این آمپول تقویتی استفاده کنند تا جلوی تأثیر مواد را بگیرد و به ترک اعتیاد کمک کند. با این دارو فرد هوشیاری خود را به دست می آورد و می تواند به صورت عادی تنفس کند. با استفاده از این دارو پزشکان زمان کافی برای نجات بیمارانی که اوردوز کرده اند به دست می آورند. از مزایای دارو گفتیم اما نباید عوارض آن را نادیده گرفت. آمپول نالوکسان باعث می شود تا فرد معتاد احساس خماری کند و تمایل به مصرف مواد پیدا کند. تأثیر این آمپول در بدن یک ساعت باقی می ماند و حتی ممکن است فرد مجدداً دچار اوردوز شود؛ بنابراین به هیچ وجه به صورت خودسرانه اقدام به مصرف چنین داروهایی نکنید. فرد معتاد باید در کلینیک های معتبر بستری شود و بعد این دارو را دریافت کند، به خاطر اینکه باید تحت مراقبت باشد و ممکن است پس از به دست آوردن هوشیاری و مصرف این دارو حوادث گذشته را به خاطر نداشته باشد و پرخاشگر شود و به خود یا دیگران آسیب برساند. از جمله عوارضی دیگر مصرف آمپول نالوکسان میتوان به تهوع، بی اشتهایی، استفراغ، تغییر فشار خون و اختلال در تمرکز اشاره کرد.
عوارض جانبی مصرف آمپول نوروبیون
آمپول نوروبیون یکی دیگر از آمپول های تقویتی است که ترکیبی از ویتامین های گروه B است. این آمپول نیز برای کمک به سم زدایی در طول دوره درمان فرد معتاد تجویز می شود و باعث ایجاد سلول های خونی جدید و بهبود پیدا کردن سیستم گوارش میشود؛ و باعث می شود فرد بتواند انرژی خود را بازیابی کند و احساس نیاز به مصرف مجدد مواد مخدر نداشته باشد. از عوارض مصرف آمپول نوروبیون می تواند بروز آلرژی و خارش پوست بدن باشد و یا اینکه رنگ ادرار فرد تغییر کند و به رنگ زرد فسفری باشد؛ اما به طور کلی ویتامین B جزء ویتامین های محلول در آب است و اگر میزان آن در بدن اضافی باشد به راحتی از طریق ادرار دفع میشود و عوارض چندانی برای بیمار نخواهد داشت. اگرچه ویتامین B قند اضافی بدن را به انرژی تبدیل می کند و موجب سلامت مغز می شود، اما در نهایت مصرف آن بدون نسخه پزشک ممنوع است. درمان و نگهداری از افرادی که به بیماری اعتیاد مبتلا شده اند از جمله دشوار ترین خدمات پزشکی است که نیاز به کادر متخصص و پرسنل دور دیده دارد. با توجه به اینکه امروزه بلای خانمان سوز اعتیاد در جامعه بسیار هم گیر شده است فراهم نمودن یک فضای درمانی که دارای تجهیزات و امکانات لازم برای درمان این گونه بیماران باشد بسیار حائز اهمیت است. ممکن است اعتیاد فرد معتاد را از بین نبرد، اما به یقین ناراحتی های روانی که به خانواده بیمار تحمیل میشود قطعاً بنیان خانواده را از بین می برد؛ بنابراین نیاز به وجود مراکز معتبر و کلینیکهای ترک اعتیاد که به صورت تخصصی این کار را انجام می دهند، در جامعه امروزی بسیار زیاد احساس میشود. مرکز بستری و ترک اعتیاد نگین یکی از بیمارستان های مخصوص ترک اعتیاد می باشد که با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی برای مقابله با ویروس کرونا، اقدام به بستری و ترک افراد معتاد می نماید. از طریق تماس با شماره های درج شده در سایت می توانید سؤالات خود را در رابطه با روش های ترک اعتیاد، شرایط و خدمات مرکز ترک اعتیاد نگین مطرح کنید.
داروهای تقویتی برای ترک اعتیاد
یکی از راه هایی که برای ترک اعتیاد وجود دارد، استفاده از داروهای تقویتی است. در این روش داروهای تقویتی برای ترک اعتیاد درواقع جایگزین انواع مواد مخدر می شوند و همین باعث ترک مواد مخدر می شود. برخی از داروهای ترک اعتیاد نیز فقط می توانند عوارض جانبی ناشی از تزک اعتیاد را کاهش دهند وعلائم ترک اعتیاد (از جمله درد جسمانی، کم خوابی، تغییر کردن خلق و خوی و...) را کاهش می دهند. هر یک از این داروهای تقویتی برای موثرتر کردن روش درمانی و ترک اعتیاد به بازار راه پیدا کرده اند. باید در مصرف این داروها جانب احتیاط را رعایت کرد زیرا با مصرف خود سرانه و بدون تجویز پزشک، کنترل نکردن بازار دارو و فرصت طلبی افراد سودجو، خود این داروها می توانند به عنوان ماده مخدر استفاده شوند. برخلاف اینکه داروهای تقویتی برای ترک اعتیاد نام دارو را به خوئدشان اختصاص ذداده اند، اگر بدون نظر و تجویز دکتر مصرف شوند، می توانند جسم را درگیر کنند و جسم را به خودشان معتاد کنند. داروهای تقویتی را به همراه اثراتی که بر بدن به جا می گذارند، در ادامه شرح داده ایم:
- بوپرنورفین (B2): مسکن، ضد درد و جایگزین مواد مخدر
- متادون: دارویی برای کنترل مصرف هروئین و سایر مواد مخدر
- نالوکسان: جهت تشخیص و التیام بخش مسمویت های به وجود آمده از مواد مخدر و کمای برآمده از مصرف مواد مخدر
- نالتروکسان: مسکن و داروی کمکی جهت ترک اعتیاد
- حب الشفاء: مسکن قوی و تسکین کننده درد جسمانی و ایجاد کننده اثرات تقویتی بدون ایجاد وابستگی
- شربت تریاک: جانشین ماده مخدر و تسکین دهنده درد
داروهای ذکر شده صد در صد اعتیاد شما را قطع نمی کنند و برای مصرف آن ها و تعیین میزان آن ها باید از یک متخصص کمک بگیرید، متخصصان ما در کلینیک ترک اعتیاد نگین در هر لحظه آماده پاسخگویی و کمک به شما هستند. اگر قصد ترک اعتیاد دارید، آن را اصولی انجام دهید.
آمپول بتامتازون در ترک اعتیاد
آمپول بتامتازون، یک کورتیکواستروئید قوی است که در درمان التهاب و واکنشهای آلرژیک کاربرد دارد. در زمینه ترک اعتیاد، این دارو ممکن است به عنوان بخشی از پروسه درمانی برای کاهش علائم ناخوشایند ناشی از ترک مواد مخدر مورد استفاده قرار گیرد. بسیاری از افراد در دوران ترک با مشکلاتی مانند التهاب، اضطراب و تغییرات خلقی مواجه میشوند که بتامتازون میتواند به کاهش این علائم کمک کند.
بتامتازون با کاهش فعالیت سیستم ایمنی و التهاب، به تسکین درد و ناراحتیهای جسمی و روحی کمک میکند. این ویژگیها میتوانند به بیماران در مدیریت عوارض ترک کمک کنند و فرآیند بهبودی را تسریع بخشند. در مواردی که فرد با اختلالات روانی یا جسمی ناشی از ترک مواجه است، استفاده از این دارو تحت نظارت پزشک میتواند مفید باشد.
امپول کتورولاک برای ترک اعتیاد
آمپول کتورولاک، یک داروی ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAID)، به طور خاص برای تسکین دردهای متوسط تا شدید تجویز میشود. این دارو به دلیل خاصیت ضد التهابی و تسکینی، در درمان ترک اعتیاد نیز مورد استفاده قرار میگیرد. در دوران ترک، افراد معمولا با دردهای جسمی و روحی ناشی از قطع ناگهانی مواد مخدر مواجه میشوند که میتواند شامل دردهای عضلانی، سردرد و علائم دیگر باشد.
کتورولاک به عنوان یک گزینه موثر برای کاهش این دردها، به ویژه در مواقعی که مسکنهای معمولی مانند ایبوپروفن یا استامینوفن کافی نیستند، تجویز میشود. دوز معمول این آمپول برای تسکین دردهای ناشی از ترک اعتیاد معمولا 30 میلیگرم است، اما میزان دقیق آن باید توسط پزشک تعیین شود.
استفاده از کتورولاک در ترک اعتیاد میتواند به کاهش علائم فیزیکی کمک کند و فرآیند بهبودی را تسهیل کند. با این حال، باید به یاد داشت که مصرف طولانی مدت این دارو ممکن است عوارض جانبی جدی، مانند آسیب به کلیهها و سیستم گوارشی به همراه داشته باشد. بنابراین، استفاده از کترولاک برای ترک اعتیاد باید تحت نظارت پزشک و با دقت انجام شود.
آمپول ترک سیگار
آمپول ترک سیگار معمولا به عنوان بخشی از درمانهای کمکی برای ترک سیگار استفاده میشود. این آمپولها میتوانند شامل داروهایی مانند وارنیکلین یا بوپروپیون باشند که به کاهش علائم ترک و میل به سیگار کمک میکنند.
این داروها با اثر بر روی گیرندههای نیکوتینی در مغز، احساس رضایت مشابه نیکوتین را ایجاد میکنند و در عین حال، میل به مصرف سیگار را کاهش میدهند. استفاده از آمپولهای ترک سیگار در ترکیب با مشاوره و برنامههای حمایتی، شانس موفقیت در ترک سیگار را افزایش میدهد. تزریق این آمپولها معمولا زیر نظر پزشک انجام میشود و باید با دقت و طبق دستور پزشک مصرف شوند. عوارض جانبی آمپول ترک سیگار شامل تهوع، سردرد و تغییرات خلقی است.
آمپول ب کمپلکس برای ترک اعتیاد
آمپول ویتامین B کمپلکس به عنوان یک مکمل غذایی در فرآیند ترک اعتیاد نقش موثری ایفا میکند. این آمپول شامل مجموعهای از ویتامینهای گروه B است که با بهبود عملکرد سیستم عصبی و افزایش انرژی به کاهش علائم ناخوشایند ترک کمک میکند.
در فرآیند ترک مواد مخدر، بیماران معمولا با علائمی مانند اضطراب، افسردگی و خستگی مواجه میشوند. ویتامین B1 (تیامین) به دلیل بهبود متابولیسم کربوهیدراتها موجب آزادسازی انرژی و حس سرحالی در دوران ترک میشود. ویتامینهای B6 و B12 نیز در تولید انتقال دهندههای عصبی نقش دارند و باعث بهبود خلق و خو و کاهش اضطراب میشوند.
تزریق آمپول B کمپلکس در افرادی که به صورت خانگی ترک میکنند، اهمیت بیشتری دارد. این آمپول با افزایش اشتها و بهبود خواب که چالشهای رایج در دوران ترک هستند موجب تسهیل روند درمان میشوند. علاوه بر این، ویتامینهای گروه B به تقویت سیستم ایمنی کمک کرده و به فرد احساس بهتری میدهند که این خود به کاهش هوس مصرف مجدد مواد مخدر کمک کند.
آیا آمپول پیروکسیکام مورفین دارد
آمپول پیروکسیکام، یک داروی ضد التهاب غیراستروئیدی (NSAID) است که عمدتا برای تسکین درد و کاهش التهاب در شرایط مختلف مانند آرتریت، التهاب مفاصل و آسیبهای عضلانی استفاده میشود. این دارو در مدیریت دردهای مزمن و حاد موثر است؛ اما فاقد هرگونه ماده مخدر مانند مورفین خواهد بود.
از سوی دیگر، مورفین یک داروی اپیوئید است که برای تسکین دردهای شدید و مزمن تجویز میشود. این دو دارو از لحاظ عملکرد و مکانیسم اثر، تفاوتهای زیادی دارند. پیروکسیکام با مهار آنزیمهای خاص در بدن، التهاب و درد را کاهش میدهد؛ اما مورفین با اتصال به گیرندههای اپیوئید در سیستم عصبی مرکزی عمل میکند و احساس درد را کاهش میدهد.
بنابراین، میتوان گفت که آمپول پیروکسیکام هیچگونه مورفینی ندارد و به عنوان یک گزینه درمانی مستقل برای درد و التهاب استفاده میشود. استفاده از هر دو دارو باید تحت نظر پزشک صورت گیرد تا از عوارض جانبی و تداخلات دارویی جلوگیری شود.
سلام
ترک اعتیاد قطعاً یکی از سختترین چالشهاست و اراده شما قابل تحسین است. باید یادآور شویم که مشاوره و پشتیبانی کلینیکهای تخصصی ترک اعتیاد میتواند به شما کمک می کند راحت تر این مسیر را طی کنید. روشهای درمانی و دارویی برای ترک اعتیاد تحت نظر پزشک متخصص میتوانند به تسکین علائم کمک کنند و از مشکلات طولانی مدت و عوارض ترک جلوگیری کنند.
در صورتی که در هر مرحله از ترک نیاز به راهنمایی داشتید با کلینیک تماس بگیرید تا همکارانمان راهنماییتان کنند.
موفق باشید
سلام
دوست عزیز مهمترین قدم برای ترک اعتیاد همین احساس خستگی و تصمیم شما است.
برنامههای ترک تدریجی، مشاوره تخصصی و داروهای تقویتی برای ترک اعتیاد زیر نظر پزشک میتوانند به شما کمک کنند.
برای دریافت مشاوره و راهنمایی بیشتر در مورد روند ترک اعتیاد میتوانید با کلینیک تماس بگیرید تا تا همکارانمان راهنماییتان کنند.
موفق باشید
سلام
ابتدا باید به خاطر شجاعت و اراده قویتان برای ترک و 11 ماه پاکی شما تبریک بگوییم. این نشاندهنده عزم و پشتکار فوقالعادهای است که قطعاً الگویی برای بسیاری از افراد خواهد بود.
داستان شما تأثیرگذار است، خصوصاً تأکیدتان بر اهمیت خانواده و پشیمانی از گذشته که میتواند تلنگری جدی برای افرادی باشد که هنوز درگیر این مشکل هستند. درست است که سختیهای زیادی را پشت سر گذاشتهاید، اما همین که توانستید مسیر خود را تغییر دهید، یک پیروزی بزرگ است.
ما امیدواریم که با ادامه این مسیر، بتوانید زندگی زندگی و روابط خود را بازسازی کنید. اگر نیاز به حمایت یا همفکری دارید، حتماً از مشاورههای تخصصی کلینیک کمک بگیرید.
موفق باشید
تجربه خودم در اختیارت میزارم اگر متاهلی به خانم و بچه ها بگو و برو کمپ ،خونه نمون
اگر مجردی و با خانواده زندگی میکنی در جریانشون بزار.
روحیه بالا و اراده رو قوی کن.هیچ شخصی باعث اعتیادت نشده جز خودت.
تحمل کن و خود واقعی تو پیدا کن.
مجدد تاکید می کنم حتما با نظر مشاور و دکتر اقدام به ترک کن
که آسیب نبینی
متادون از صدتا شیره و هرویین و دوا بدتر ولی یکادی میگم کن با خودش کم کن همین من روزی دو گرم شیره مصرفم بود هم خوراکی هم کشیدنی بخدا شبی ده سوت کم میکردم رسوندمش ب زیر سی سوت نصف نیم گرم بعد چهارتا دونه ب دو گرفتم ریز ریز کردم درسته بی حال بودم ولی درد شدید ب سراغم نیومد 4 روز موق خواب یک هشتم ب دو میخورم الان دوروز ب دو نمیخورم خداروشکر ولی بازم عطسه دارم یا خمیازه ولی بدنی دیگه اسهال نیستم و غذا هم ب زور میخورم کباب بخوربن اخر شب دوتا سبخ این همه پول مواد میدین بخدا کباب قوت جونه منم این دوسه روز میرم امپول تقویتیو نوروبینو کترولاک میزنم ک بگزره فقط بستگی ب ذهنیت داره من اصلا فک نمیکردم ترک کنم ولی دیدم مادرم غصه میخوره گفتم بابد ترک کنم