- مسکن قوی برای درد ترک اعتیاد
- مسکن قوی برای خماری
- داروهای ترک اعتیاد تقلبی و عوارض آن
- بوپرنورفین مسکن قوی برای ترک اعتیاد
- شرایط مصرف بوپرنورفین به عنوان مسکن قوی برای ترک اعتیاد
- استفاده از بوپرنورفین به عنوان مسکن قوی ترک اعتیاد در مادران
- راهنمای مصرف بوپرنورفین به عنوان مسکن قوی ترک اعتیاد
- مواردی که باید در زمان مصرف بوپرنورفین رعایت کنید
- مسمومیت در اثر استفاده بیش از اندازه به عنوان مسکن ترک اعتیاد
- نشانه های مسمومیت با بوپرنورفین
- موارد احتیاط برای جلوگیری از مسمومیت
- عوارض جانبی استفاده ار بوپرنورفین به عنوان مسکن قوی ترک اعتیاد
- نشانه های خطرناک مصرف بوپرنورفین
- عوارض رایج و ضعیف تر مصرف بوپرنورفین
- بوپرنورفین را به عنوان مسکن قوی برای ترک مواد مخدر با چه دارو هایی مصرف نکنم؟
مسکن قوی برای درد ترک اعتیاد
با گسترش روز به روز اعتیاد در میان مردم و گرفتاری هایی که افراد و خانواده های آن ها با آن دست و پنجه نرم می کنند؛ تجارت های مرتبط با داروهای ترک اعتیاد نیز رونق بسیاری پیدا کرده است. اما بسیاری از این سازندگان صرفا برای استفاده از این موقعیت و گرفتاری افراد در دام اعتیاد به عرضه این داروها رو آورده اند. افرادی که درگیر اعتیاد هستند به دلیل مشکلاتی که با آن دست و پنجه نرم می کنند و درد زیادی که در هنگام ترک اعتیاد متحمل می شوند؛ و درگیری با علائمی همچون اضطراب، افسردگی، تهوغ و استفراغ، تشنج، درد عضله، عرق کردن بدن، آبریزش بینی و چشمها، بی خوابی و ... می شوند؛ حاضر به مصرف هر دارویی که با نام داروی ترک اعتیاد و مسکن درد معرفی می شود؛ هستند. این در حالی است که مصرف این نوع داروها بدون تجویز پزشک اعتیادی مجدد به این داروها را در بر خواهد داشت و مشکل را دوچندان می کند. اعتیاد به این نوع داروها گاهی اوقات می تواند کشنده باشد. بنابراین گفته ها همیشه داروهای مسکن را حتما از دکتر متخصص و طبق تجویز او مصرف کنید.
مسکن قوی برای خماری
بعضی از قرص هایی که توسط پزشک به افراد معتاد برای تسکین درد و خماری ترک تجویز می شود عبارتند از: بوپرنورفین، شربت تریاک، متادون، نالوکسان، نالتروکسان، سابوکسون
البته بسیاری از مراکز ترک اعتیاد متادون را بهترین دارو برای ترک اعتیاد و رفع خماری می دانند. اما توجه داشته باشید که مصرف خودسرانه متادون می تواند خطرات بسیار جدی تری به نسبت مواد مخدری که به آن اعتیاد دارید؛ در بر داشته باشد. آمار نشان می دهد که بسیاری از مسکن ها و داروهای ضد افسردگی که برای رفع خماری تجویز می شود؛ مدت زمان زیادی توسط افراد استفاده می شود که متخصصان معتقدند این مدت زمان برای استفاده از این داروها توجیه پذیر نیست و نشان از اعتیاد به این داروها است. بنابراین باید توجه داشته باشید که در مصرف این داروها نهایت احتیاط را رعایت کنید.
داروهای ترک اعتیاد تقلبی و عوارض آن
این روزها زیاد شاهد تبلیغات گسترده در فضای مجازی، اینترنت و شبکه های ماهواره برای قرص و داروهای ترک اعتیاد هستید. حتی تعدادی از عطاری ها نیز در سطح کشور به فروش داروهای ترک اعتیاد روی آورده اند. و در تمام این تبلیغات ادعا می شود افراد می توانند بدون درد و خماری مواد مخدر را کنار بگذارند! که همین امر سبب می شود افراد گول تبلیغات را بخورند شروع به مصرف این داروها کنند. دریغ از اینکه تمام این تبلیغات دروغی بیش نیست و تمام این اروها خود نیز اعتیاد آور و خطرناک هستند. بنابراین هیچ گاه گول تبلیغاتی با مضمون «بهترین داروی ترک اعتیاد»، «قویترین داروی ترک اعتیاد»، «داروی ترک اعتیاد تضمینی» و ... را نخورید. حتی ترک اعتیاد با داروهای غیر تقلبی به صورت خودسرانه نیز خطرناک است و می تواند منجر به مرگ، یا اعتیاد به آن داروها شود. چه برسد به داروهای تقلبی.
بوپرنورفین مسکن قوی برای ترک اعتیاد
یکی از مسکن های قوی برای ترک اعتیاد بوپرنورفین است که در این مطلب می خواهیم درمورد این مسکن قوی با شما صحبت کنیم. استفاده از این دارو می تواند روند ترک اعتیاد را برای شما راحتتر کند. البته باید در نظر دداشته باشید که مصرف این دارو مانند همه ی دارو های دیگر باید زیر نظر پزشک باشد و خود سرانه مصرف نشود.
بوپرنورفین یک مسکن قوی مانند مورفین، کدئین و هروئین است. این دارو بیشتر برای ترک اعتیاد به مواد مخدر مانند ترک هروئین، تریاک و ... استفاده می شود، البته مصارف درمانی دیگری نیز دارد.
شرایط مصرف بوپرنورفین به عنوان مسکن قوی برای ترک اعتیاد
قبل از مصرف کردن بوپر نورفین، باید با دکتر خود صحبت کنید و هر کدام از شرایط زیر را داشتید به او اطلاع دهید:
- به بوپرنورفین حساسیت دارید و یا 4 ساعت قبل از مصرف بوپرنورفین مواد مخدر دیگری مصرف کرده اید.
- سابقه ی بیماری آسم، آپنه (قطع شدن ناگهانی تنفس)، مشکل خواب و بقیه اختلالات تنفسی
- سابقه داشتن بیماری های مربوط به کبد و کلیه
- سابقه بیماری های روانی و یا اقدام به خودکشی
- اعتیاد به الکل یا اعتیاد به داروهای دیگر (مثل متادون، ترامادول و سایر قرص ها و دارو های آرامبخش یا انرژی زا)
- سابقه داشتن تومور یا جراحات مغزی و یا تشنج
در صورتی که هر کدام از شرایط بالا را داشتید، باید مصرف بوپرنورفین را طبق دستور دکتر انجام دهید. در ضمن این دارو را به بقیه افرادی که سابقه اعتیاد دارشته اند نیز توصیه نکنید.استفاده از بوپرنورفین در افراد مصرف کننده مواد مخدر باعث بروز عوارض شدید ترک می شود و در پایان بوپرنورفین را در جایی قرار دهید که از دسترس بقیه افراد و به خصوص کودکان دور باشد.
استفاده از بوپرنورفین به عنوان مسکن قوی ترک اعتیاد در مادران
- استفاده در دوران بارداری
مصرف این دارو ممکن است که برای جنین مضر باشد و باعث ایجاد نشانه های ترک در نوزادان می شود. در صورتی که از بوپرنورفین استفاده می کنید و تصمیم به بچه دار شدن دارید، ابتدا با پزشک معالج خود مشورت کنید.
- مصرف در دوران شیردهی
از آنجایی که بوپرنورفین در زمانشیر دهی وارد شیر می شود و برای نوزاد شما مضر است. پس نباید در دوران شیردهی از این دارو مصرف کنید.
راهنمای مصرف بوپرنورفین به عنوان مسکن قوی ترک اعتیاد
استفاده ی غیراصولی از بوپرنورفین به عنوان مسکن قوی برای ترک اعتیاد می تواند بسیار خطرناکباشد و حتی منجر به مرگ شود. اگر علاوه بر مصرف بوپرنورفین مواد مخدر نیز مصرف کنید عوارض جانبی مصرف بوپر نورفین می تواند برای شما بسیار شدید تر و خطرناک تر باشد.
این دارو را به اندازه و تنها در مدت زمانی که دکتر به شما پیشنهاد داده است استفاده کنید.
مواردی که باید در زمان مصرف بوپرنورفین رعایت کنید
- هیچ وقت این دارو را در آب یا هر مایع دیگری حل نکنید تا بوسیله تزریق وارد بدن خود کنید، این می تواند باعث مرگ شما شود.
- همیشه کارت شناسایی و یا مدرکی که در مواقع ضروری به بقیه پزشک ها بفهماند که شما از این دارو استفاده می کنید همراه خود داشته باشید.
- در زمان مراجعه به پزشک یا داندان پزشک او را در جریان این موضوع که شما بوپرنورفین مصرف می کنید قرار دهید.
- خانواده و نزدیکان خود را در جریان بگذارید که در حال مصرف بوپرنورفین هستید.
- اگر باید عمل جراحی انجام دهید حتما قبل از آن پزشک معالج خود را در جریان بگذارید.
- همیشه فقط به اندازه ی مصرف خود دارو در دسترس قرار دهید و بقیه آن را در یک جای امن و مطمئن بگذارید، چون که این دارو اعتیاد آور باشد.
مسمومیت در اثر استفاده بیش از اندازه به عنوان مسکن ترک اعتیاد
در صورتی که از این دارو بیش از حد استفاده کردید باید حتما به پزشک خود اطلاع دهید، مصرف بیش از اندازه این دارو ممکن است باعث مرگ شود.
نشانه های مسمومیت با بوپرنورفین
- به تنفس آهسته
- خستگی مفرط
- پوست سرد و مرطوب
- کوچک شدن مردمک ها
- غش و اغما
موارد احتیاط برای جلوگیری از مسمومیت
- این دارو را هیچ وقت با بقیه دارو های و مسکن ها استفاده نکنید، مصرف همزمان بوپرنورفین با بقیه داروها می تواند موجب تنگی نفس و عوارض بد دیگر شود.
- هیچ وقت این دارو را با الکل مصرف نکیند. مصرف الکل در زمانی که مقدار زیادی بوپرنورفین استفاده می کنید می تواند کشنده باشد.
- هنگام رانندگی و انجام کارهایی که به هوشیاری نیاز دارند از این دارو استفاده نکنید.
عوارض جانبی استفاده ار بوپرنورفین به عنوان مسکن قوی ترک اعتیاد
مصرف زیاد این دارو می تواند برای شما مشکلات تنفسی شدیدی بوجود آورد و حتی این مشکلات منجر به مرگ شود. همچنین ممکن است بعضی افراد به این دارو حساسیت نشان دهند که در صورتی که به این مسئله بر خوردید حتما به بیمارستان مراجعه کنید و اعلام کنید که که علت مراجعه شما مصرف بوپرنورفین بوده است. کهیر، مشکلات تنفسی، ورم صورت، لبها، زبان و گلو از نشانه های حساسیت دارویی هستند.
نشانه های خطرناک مصرف بوپرنورفین
بعد از دیدن نشانه های زیر حتما با پزشک خود تماس بگیرید:
- فس کشیدن آرام وسطحی
- ضعف و بی حالی و احساس سبکی در سر
- گیج شدن و نشان دادن رفتار های نامعمول
- حالت تهوع
- درد شکم و معده
- داشتن تب
- کاهش پیدا کردن اشتها
- تیره شدن ادرار
- زرد شدن پوست و چشمها (یرقان)
عوارض رایج و ضعیف تر مصرف بوپرنورفین
- یبوست و استفراغ
- سردرد
- درد معده
- نفس تنگی و احساس گرما
- عرق کردن بیش از حد
- خستگی ضعف
- درد کمر
- افسردگی و اضطراب زیاد
- بهم ریختن خواب
- آب ریزش بینی
بوپرنورفین را به عنوان مسکن قوی برای ترک مواد مخدر با چه دارو هایی مصرف نکنم؟
اگر از دارو های زیر استفاده می کنید باید قبل از مصرف بوپرنورفین به پزشک خود اطلاع دهید
- آنتی بیوتیک ها مانند: فلوکونازول، ایتراکونازول، کتاکونازول
- دارو های ضد باکتری: آزیترومایسین و ریفامپین
- استفاده از مسکن هایی مانند: دیازپام، آلپرازولام، لورازپام
- داروهای ضد غش مانند: کاربامازپین
در صورتی که از داروهای بالا استفاده می کنید نمی توانید از بوپرنورفین استفاده کنید،و باید تحت نظر پزشک و بعد از انجام آزمایش های مختلف این کار را انجام دهید.
کلیدی ترین نکته در مصرف بوپرنورفین این است که خود سرانه مصرف نشود و حتما برای استفاده از ان با پزشک متخصص مشورت کنید. مرکز تخصصی بستری ترک اعتیادنگین با داشتن پزشکان حرفه ای و متخصص در زمینه ی ترک اعتیاد می تواند به شما در خصوص این موضوع کمک کند.
سلام دوست عزیز، شما را تحسی می کنیم به خاطر حس انسان دوستی و حمایت از دوستتون برای ترک مواد مخدر. شما می توانید با مطالعه مطالب این صفحه و همچنین دیگر مقالات در قسمت های مختلف سایت مرکز ترک اعتیاد نگین اطلاعات لازم را کسب کنید و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با کارشناسان مرکز تماس بگیرید.
سلام دوست عزیز من، لطفا با مشاوران ما تماس بگیرید آن ها به هر نحوی که می توانند به شما کمک می کنند و شما را تنها نمی گذارند.
من برای سلامتی خودت میگم اگه سنت بالاست ک سکته میکنی
در صورتی که کمپ برای شما ممکن نیست، پیشنهاد میکنم به پزشک متخصص ترک اعتیاد در کلینیک نگین مراجعه کنید یا از خدمات مشاوره آنلاین استفاده کنید. همچنین، پیوستن به گروههای حمایتی و صحبت با خانواده یا دوستان میتواند مفید باشد. تغییرات سبک زندگی مانند تغذیه سالم و فعالیت بدنی نیز میتواند کمککننده باشد. امیدوارم زودتر به بهبودی برسید و شرایط بهتری پیدا کنید.
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با کلینیک نگین تماس بگیرید.
با آرزوی موفقیت و سلامتی